Masterclass Zorgmanagement voor artsen

Datum: 
16.09.2017 09:00 - 09.12.2017 09:00
Locatie: 
Rode Bol, Gent
Masterclass Zorgmanagement voor artsen 2017

Gespecialiseerde managementopleidingen voor de Vrije Beroeper in de zorg

Na het grote succes van deze reeks in 2015-2016 wordt deze unieke opleiding op maat van artsen voortgezet. Alle facetten van het professioneel leiden van een praktijk komen aanbod. Kortom, de broodnodige bagage voor de geslaagde vrije beroeper in de zorg!

De academische opleiding van een arts is vooral gericht op het verwerven van klinische en wetenschappleijke competenties. In samenwerking met het Vlaams Artsensynciaat biedt de Ondernemersacademie u hét basispakket aan om als zelfstandig zorgverstrekker uw praktijk én onderneming professioneel te leiden. Alle belangrijke facetten komen aan bod: Financieel management, personeelsmanagement, het zich positioneren in de markt, het organiseren van een praktijk of werkplek.

De Masterclasses worden afzonderlijk per beroepsgroep gedoceerd op dezelfde locatie. Zo bent u verzekerd van een opleiding met praktijkvoorbeelden specifiek voor uw beroepsgroep. Voor deze opleiding werden accreditaties permanente vorming aangevraagd.

De infosessies vinden 's zaterdags plaats op 16 september, 7 oktober, 21 oktober, 18 november en 9 december en omvatten het volgende:

  1. Innovatief management: Bereid uw praktijk voor op de toekomst.
  2. Strategie en marketing: U leert hoe u een praktijk met een visie runt.
  3. Financieel management: U leert meepraten met uw boekhouder.
  4. Praktijkmanagement & Overnemen en –laten: Welke rechtsvorm past bij u en wat is uw praktijk waard?
  5. Stress & burn-out preventie en HR Management: Burn-out preventie bij artsen en omgaan met personeel.

 

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Schrijf u dan ook snel in www.ondernemersacademie.be/169 en vul de promocode ARTS2017 in. Als lid van het Vlaams Artsensyndicaat ontvangt u immers een extra korting van € 250.

Schrijf u hier online in.

 

 
 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht