Mobiliteit op maat (Vandelanotte)

Datum: 
06.11.2018 12:00 - 14:00
Locatie: 
Vandelanotte Antwerpen, Posthofbrug 6/4, 2600 Berchem

Accountancykantoor Vandelanotte organiseert op dinsdag 6 november een infosessie rond mobiliteit, bedrijfswagens en -fietsen, het openbaar vervoer en cash for car.

Het zal u wellicht niet verbazen dat we met z’n allen steeds langer in de file staan. Het voorbije jaar verdubbelde het aantal auto’s dat in de file stond én nam ook de lengte van de files exponentieel toe. Het wordt dus hoog tijd dat we samen bewuster omgaan met mobiliteit. Meer en meer ondernemingen werken dan ook al een tijdje aan een mobiliteitsplan op maat van hun werknemers én van hun bedrijfsleiders.

Maar wat zijn nu de spelregels voor bedrijfswagens en -fietsen en hoe zit dat precies met openbaar vervoer? En wat wil cash for car nu eigenlijk zeggen?

Op 6 november 2018 neemt Anneleen Wydooghe van het accountancykantoor Vandelanotte u mee in de wereld van mobiliteit en geeft ze u een antwoord op al uw vragen.

Programma
Inschrijven
Praktisch

Programma

12u00 Ontvangst met hapje en drankje
12u30 Uiteenzetting door Anneleen Wydooghe
13u30 Vraagstelling

Inschrijven

U kan u hier online inschrijven.

Praktisch
Dit seminarie vindt plaats op dinsdag 6 november in het kantoor van Vandelanotte in Antwerpen, Posthofbrug 6/4, 2600 Berchem.

In het kader van de actuele mobiliteitskwestie en het thema van dit seminarie, vragen we u om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer naar ons kantoor te pendelen.

U kunt hier uw vlotste route raadplegen.
 

 
 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht