Symposium Medische Wereld 2018

Datum: 
28.04.2018 08:00 - 18:00
Locatie: 
Auditorium Brouwer, Faculteit Geneeskunde VUB, Laarbeeklaan 103, 1090 Jette

Dit jaar wordt de zesde editie van het symposium Medische Wereld 2018 op zaterdag 28 april 2018 georganiseerd.

Ook dit jaar is er een ijzersterk programma samengesteld, dat niet te missen zal zijn. Nieuw dit jaar is het parallel satellietsymposium en workshops over verplicht elektronisch voorschrijven (verplicht vanaf 1 juni 2018). 
Alsook nieuw is het sociocultureel programma voor de partners van de deelnemers met een gids rondleiding aan de parels van Brussel, lunch op een toplocatie en een bezoek aan het chocolade - of biermuseum.

Het congres gaat van start met het luik 'Geneeskunde in de 22ste Eeuw', innovatieve voordrachten over verschillende disciplines in onze gezondheidszorg.

Na de koffiepauze zetten we ons schrap voor een pittig debat met minister Maggie De Block over 3 mooie topics; Hoe gezond is onze gezondheidszorg? Huisartsenwachtpost: top of flop? 28 jaar abortuswet: nood aan vernieuwing?
Alle tenoren uit de mutualiteiten, artsensyndicaten, ziekenhuissector, politiek, etc zijn aanwezig!

In de namiddag staan er 3 korte debatten op het programma over: Fraude in de gezondheidszorg: Tips & Tricks, Verzekeringen: nood aan (meer) wettelijke omkadering? en An apple a day keeps the doctor away? Hier zullen stuk voor stuk sterke namen hun mening komen verdedigen.

Na de uitreiking van de Beurs Medische Wereld 2018 sluiten we de dag af in stijl met een mooie receptie en een sfeervol avondfeest met een cocktailbar, foodtrucks en live bands.

Accreditering
Accreditering is aangevraagd in Rubriek 6 "Ethiek & Economie" (5 C.P.) en in Rubriek 3 "Nationale Vergaderingen" (2 C.P.).

Inschrijven
Voor meer informatie en inschrijvingen (verplicht en vóór 1 april 2018), surf naar www.medischewereld.be.

Tickets

Early bird registratie tem 13 februari 2018:
Student/ASO/HAIO: €15
Anderen: €50

Na 13 februari 2018 tem 1 april 2018:
Student/ASO/HAIO: €25
Anderen: €75

Wegens het enorme aantal inschrijvingen van vorige edities met 1 300 deelnemers, zal voor de editie 2018 een strikt deelnemerslimiet gelden zodat we de kwaliteit van het symposium kunnen blijven behouden. Snel inschrijven is dan ook de boodschap! Net zoals vorig jaar is de regel vol = vol.

 

 
 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht