“Geef toe, u denkt zoals wij“ (laatste deel)

17.05.2018

Vandaag sluiten we onze reeks van 20 actiepunten voor de medische verkiezingen af. 

Met de laatste 5 actiepunten die we vandaag vrijgeven, is het BVAS- kiesprogramma helemaal volledig. Op de nieuwe campagneaffiche dit keer geen jonge boegbeelden maar gevestigde waarden Marc Moens en Jacques de Toeuf. Daarmee is onze verkiezingscampagne uit de startblokken.

Onze kiescampagne is opgebouwd rond de slogan ‘Geef toe, u denkt zoals wij'. Dat ervaren we namelijk elke dag: veel collega's hebben meer affiniteiten met BVAS dan ze zich realiseren. In onze campagne roepen we alle artsen op om na te gaan of dat ook voor hen het geval is. Ons 20-puntenprogramma dient daarvoor als toetssteen.

De voorbije weken zag u een hele reeks jongere boegbeelden van de BVAS-kiescampagne verschijnen op affiches en beeldmateriaal. In volgorde van verschijning maakte u kennis met Pauline Op De Beeck, Bart Dehaes, Johan Blanckaert, Wim Debrabandere, Sophie Geurts en Wim Maurissen. Onze Franstalige boegbeelden zijn: Solange Nkonabang Tigna en David Simon, Sophie Vandendael en Philippe Devos, Gilbert Bejjani en Maxime Bersou.

Vandaag sluiten onze toponderhandelaars Marc Moens en Jacques de Toeuf dit rijtje af. Het duo aan de top van ons syndicaat heeft expertise en knowhow in overvloed. De ervaring die ze de afgelopen decennia hebben opgebouwd, geven ze door aan de volgende artsengeneraties. Want een brug slaan tussen jongere en minder jonge generaties is de rode draad doorheen deze campagne. Het is een ambitie die we in deze campagne volledig waarmaken.

Klik hier voor onze actiepunten 16 tot 20.

Medische verkiezingen tot en met 2 juli - Stem BVAS!

Dr. Marc Moens, Voorzitter BVAS

 

 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht