AFGELAST VAS-Startersdag 2023

Datum: 
21.06.2023 18:30 - 22:00
Locatie: 
Blue Point te Antwerpen

Wegens onvoorziene omstandigheden zijn we genoodzaakt om de VAS-Startersdag te annuleren. We zoeken samen met onze partners naar een nieuwe datum dit najaar. Zodra de nieuwe datum vastligt, zal je het hier op vlaamsartsensyndicaat.be vernemen.

Als startend arts kan je niet genoeg informatie verzamelen. Ook het VAS organiseert een gratis startersdag voor artsen, maar onderscheidt zich door de zeer praktische presentaties. Je keert met concrete weetjes en to do's huiswaarts. Alle vragen waarmee startende artsen het VAS confronteerden, worden op deze startersdag gebundeld en deskundig toegelicht. Samen met zijn partners biedt het VAS deze unieke avond aan aan alle laatstejaars haio's en aso's en artsen die op het punt staan om hun carrière als erkend arts te starten. Gedurende de hele avond krijg je praktische, nuttige en vooral concrete tips zodat je goed voorbereid bent om als arts van start te gaan.

Bovendien ontvang je onze Startersbox met onder meer handige informatie en gadgets.

Deze Startersdag is een must voor elke startende arts. Mis deze kans niet om je carrière meteen op de juiste weg te zetten.

 

 

Helaas is de VAS-Startersdag geannuleerd.

 

 

 

De VAS-Startersdag is mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 
 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht