Masterclass Zorgmanagement voor artsen - Innovatief Management

Datum: 
14.12.2019 09:00 - 13:15
Locatie: 
Rode Bol, Gent

Gespecialiseerde managementopleidingen voor de Vrije Beroeper in de zorg

Na het grote succes van deze reeks in de afgelopen vier jaren, volgt een nieuwe editie van deze unieke opleiding op maat van zelfstandige zorgverstrekkers. Alle facetten van het professioneel leven van een arts of artsenpraktijk komen aan bod. Van organisatie, praktijkmanagement en innovatie tot financiering. Kortom, de broodnodige bagage voor de geslaagde zelfstandige zorgverstrekkers!

Er is ruimschoots mogelijkheid tot vraagstelling, interactie en begeleiding. Tijdens het gezamenlijke lunchmoment kunt u in dialoog gaan met zorgverstrekkers uit de andere disciplines.

De Masterclasses worden afzonderlijk per beroepsgroep gedoceerd op dezelfde locatie. Zo bent u verzekerd van een opleiding met praktijkvoorbeelden specifiek voor uw beroepsgroep. Voor deze opleiding worden accreditaties permanente vorming aangevraagd.

Leden van BVAS ontvangen een korting van €150. 
Gebruik hiervoor bij inschrijving kortingscode ARTS2019.

 

Programma
Inschrijven
Praktische informatie

 

Programma

Innovatief Management

Reorganisaties, meer doen met minder en meer (online) concurrentie. Wat zijn de eisen en de verwachtingen van uw toekomstige patiënten? Hoe kunt u uw praktijk voorbereiden op de toekomst? Wat zal de basis van “best practices & cross industry inspiration” betekenen voor de inzichten in mijn praktijk? Eén antwoord: Innoveren!

Docent: Erik van den Dobbelsteen

Deze sessie maakt deel uit van een reeks van in totaal 5 sessies (van 5 oktober 2019 tot 14 december 2019). U kan enkel inschrijven voor alle sessies tegelijk.

Inschrijven

U kan u hier online inschrijven.

Leden van (B)VAS krijgen een korting op de inschrijvingsprijs.

Praktische informatie

Locatie: Rode Bol, Sint-Denijslaan 489, 9000 Gent

Bereikbaarheid: Met de wagen of met het openbaar vervoer

Meer informatie over deze Masterclasses vindt u hier.

 
 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht