Masterclass Zorgmanagement voor artsen - Praktijkmanagement & Associatie

Datum: 
30.11.2019 09:00 - 13:15
Locatie: 
Rode Bol, Gent

Gespecialiseerde managementopleidingen voor de Vrije Beroeper in de zorg

Na het grote succes van deze reeks in de afgelopen vier jaren, volgt een nieuwe editie van deze unieke opleiding op maat van zelfstandige zorgverstrekkers. Alle facetten van het professioneel leven van een arts of artsenpraktijk komen aan bod. Van organisatie, praktijkmanagement en innovatie tot financiering. Kortom, de broodnodige bagage voor de geslaagde zelfstandige zorgverstrekkers!

Er is ruimschoots mogelijkheid tot vraagstelling, interactie en begeleiding. Tijdens het gezamenlijke lunchmoment kunt u in dialoog gaan met zorgverstrekkers uit de andere disciplines.

De Masterclasses worden afzonderlijk per beroepsgroep gedoceerd op dezelfde locatie. Zo bent u verzekerd van een opleiding met praktijkvoorbeelden specifiek voor uw beroepsgroep. Voor deze opleiding worden accreditaties permanente vorming aangevraagd.

Leden van BVAS ontvangen een korting van €150. 
Gebruik hiervoor bij inschrijving kortingscode ARTS2019.

 

Programma
Inschrijven
Praktische informatie

 

Programma

Praktijkmanagement & Associatie

Inkomsten, kosten en belastingen in een praktijk: geen zorgen over belastingen en sociale bijdragen. Btw in de zorgsector? Wanneer is de vennootschap voor mij interessant? En hoe haal ik dan geld uit de vennootschap? Wat zijn alternatieve verloningstechnieken?

Wat zijn de vele voordelen van associaties? Aan welke cruciale aspecten moet er gedacht worden vooraleer er van start kan worden gegaan? Zijn de verwachtingen van alle partijen dezelfde, welke rechtsvorm wordt gekozen, hoe wordt de verloning geregeld?

Docent: Filip Jacobs

Deze sessie maakt deel uit van een reeks van in totaal 5 sessies (van 5 oktober 2019 tot 14 december 2019). U kan enkel inschrijven voor alle sessies tegelijk.

Inschrijven

U kan u hier online inschrijven.

Leden van (B)VAS krijgen een korting op de inschrijvingsprijs.

Praktische informatie

Locatie: Rode Bol, Sint-Denijslaan 489, 9000 Gent

Bereikbaarheid: Met de wagen of met het openbaar vervoer

Meer informatie over deze Masterclasses vindt u hier.

 
 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht