Masterclass Zorgmanagement voor zelfstandige zorgverstrekkers

Datum: 
14.11.2020 09:00 - 12.12.2020 14:00
Locatie: 
online

Gespecialiseerde managementopleidingen voor de Vrije Beroeper in de zorg, nu online

Na het grote succes van deze opleiding in de afgelopen vijf jaar (beloond met een gemiddelde score van 8.5/10 door de meer dan honderd deelnemers in 2019), zal deze unieke opleiding op maat van zelfstandige zorgverstrekkers ook eind 2020 plaatsvinden. Deze opleiding helpt u als zelfstandig zorgverstrekker om uw praktijk professioneel te leiden als een onderneming in de zorgsector, correct maar ook efficiënt.

Alle belangrijke facetten voor de praktijkvoering komen aan bod, met oog voor de diversiteit tussen zelfstandige zorgverstrekkers: met of zonder ervaring en met of zonder personeel. Voor starters is dit een uitstekende springplank. Voor ervaren zelfstandigen is het de start van een nieuw begin en een steun in de rug voor ambitieuze toekomstplannen.

Er is tijdens de opleiding ruimschoots mogelijkheid tot vraagstelling, interactie en begeleiding. Tijdens het gezamenlijke lunchmoment kunt u verder in dialoog gaan met collega’s zorgverstrekkers uit uw eigen beroep of van een andere discipline.

Leden van BVAS ontvangen een korting van €150. 
Vergeet dus zeker niet te vermelden dat u BVAS-lid bent !

 

Programma
Inschrijven

 

Programma

Het programma van deze infosessies kan u hier raadplegen.

Deze Masterclass bestaat uit een reeks van 7 online infosessies, die van 14 november tot 12 december 2020 zullen plaatsvinden. U kan enkel inschrijven voor alle sessies tegelijk.

Inschrijven

U kan u hier online inschrijven.

Leden van (B)VAS krijgen een korting op de inschrijvingsprijs en betalen € 750 i.p.v. € 900.

 

Meer informatie over deze Masterclasses vindt u hier.

 
 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht