Ondernemersfora voor vrije beroepers

Datum: 
16.06.2021 19:00 - 25.09.2021 12:00
Locatie: 
Online

Toekomstgerichte bedrijfsvoering en management voor vrije beroepers

De Federatie Vrije Beroepen lanceert de eerste ondernemersfora voor vrije beroepers, met het thema: ‘Toekomstgerichte bedrijfsvoering & management voor vrije beroepers’.

De Federatie Vrije Beroepen biedt een opleiding aan waarin verschillende thema’s behandeld worden, gericht naar de vrije beroepen. Tijdens de opleiding zullen inzicht, kennis en vaardigheden worden opgedaan, om de onderneming toekomstgericht en duurzaam te maken mét de juiste vertaling en accenten voor vrije beroepers. Omdat vrije beroepers veel van elkaar kunnen leren, zal de er tijdens de opleiding ruimte voorzien zijn voor uitwisseling en netwerking onderling.

Volgende thema's komen hierbij aan bod: strategie en communicatie, met kennis van zaken bouwen aan een team, cybersecurity, timemanagement, wat brengt de toekomst?.

Deze sessies worden gegeven binnen zowel een avond- als ochtendtraject. Bij het inschrijven kiest u voor één van de trajecten. U schrijft zich bovendien in voor een volledige reeks.

Lees verder.

Klik hier voor meer informatie over het avondtraject (tijdens de week).

Klik hier voor meer informatie over het ochtendtraject (tijdens het weekend).


De Federatie Vrije Beroepen, geassocieerd met UNIZO, is de representatieve interprofessionele organisatie voor het vrije beroep waarbij het Vlaams Artsensyndicaat is aangesloten. 

 

 
 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht