BVAS en Vlaams Artsensyndicaat huldigen de arts als ondernemer

22.11.2019

Vandaag, 22 november 2019, organiseert UNIZO de zesde editie van de Dag van de Ondernemer.

Aanleiding voor het Vlaams Artsensyndicaat en de BVAS om hulde te brengen aan alle ondernemende artsen. Wij zien de arts namelijk als een gedreven beoefenaar van een vrij beroep met zin voor ondernemen en initiatief.

Vandaag zet UNIZO alle ondernemers in Vlaanderen en Brussel in de schijnwerpers met een campagne op sociale media, in kranten, tijdschriften en op de radio, maar ook via lokale acties en activiteiten. UNIZO wil zo alle ondernemers bedanken voor hun inzet, durf en doorzetting. De boodschap wordt ondersteund door de aangesloten sectororganisaties zoals het Vlaams Artsensyndicaat.

We vroegen enkele boegbeelden van het (B)VAS om in een quote uit te drukken wat ondernemerschap voor hen betekent. “Ook voor Uw gezondheid ondernemen wij”, is de slogan waar Dr. Alin Derom mee uitpakt. Dr. Tom Bovyn kiest voor: “Ook wij artsen zijn trotse ondernemers.” En Dr. Jos Vanhoof formuleert het zo: “Slagen als ondernemer in de zorg is een dikke duim krijgen van je patiënt aan de overkant van de straat.”

Meer informatie over de Dag van de Ondernemer vindt u hier.

 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht