Ledenvoordelen

Van welke ledenvoordelen kan u als lid van het Vlaams Artsensyndicaat genieten?

1. Adviesverlening
Als arts wordt u tijdens uw loopbaan geconfronteerd met diverse problemen van juridische, praktische, fiscale, administratieve of deontologische aard. Voor al deze vragen kan u terecht bij het Vlaams Artsensyndicaat. In samenwerking met onze partners (AMMA Verzekeringen, Sociaal Verzekeringsfonds Liantis, Accountancykantoor Vandelanotte en Easytocare) staan onze medewerkers u graag te woord.

2. Gratis deelname aan symposia en infodagen
Als lid kan u gratis deelnemen aan al onze symposia en infosessies.  Zo waren er diverse startersdagen, infosessies, symposia, ...  waaraan samen meer dan 1000 artsen deelnamen het afgelopen jaar.

3. Uitgebreide informatieverstrekking
Onze leden worden door middel van e-nieuwsbrieven wekelijks op de hoogte gehouden van alle wets- en andere wijzigingen met een rechtstreekse invloed op hun dagelijkse praktijk. Als lid heeft u tevens toegang tot onze VAS-website waarop de meest recente technische en juridische informatie te vinden is.

4. Bijstand sociale rechten en aanvullende sociale bescherming
Het VAS heeft ten voordele van zijn leden een nauwe samenwerking opgezet met Liantis (Sociaal Verzekeringsfonds voor Zelfstandigen) met een geprivilegieerde behandeling van de dossiers van onze leden met betrekking tot sociale rechten en aanvullende sociale bescherming (www.liantis.be).

5. Gunstig tarief voor een beroepsaansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekering
Dankzij een nauwe samenwerking met het makelaarskantoor Vanheule & Co kunnen onze leden genieten van een gunstig tarief voor zowel een beroepsaansprakelijkheidsverzekering als een rechtsbijstandverzekering.

6. Aanvragen voor tegemoetkoming voor huisartsen via het VAS (vroeger Impulseo)
Huisartsen kunnen een aanvraag voor een financiële ondersteuning indienen via het Vlaams Artsensyndicaat dat erkend is als steunpunt bij het Participatiemaatschappij Vlaanderen. Wij helpen u bij de indiening van uw kredietaanvraag, en volgen uw dossier op tot de uitbetaling.

7. Voordelig tarief voor loon en loonadministratie van uw praktijkassistent
Voor het loon en de loonadministratie van uw praktijkmedewerker kunnen onze leden het sociaal bureau Liantis inschakelen tegen een voordelig tarief.

8. Loopbaancoaching
Artsen die de herstart of afbouw van hun loopbaan afwegen, zich vragen stellen bij de groei van hun praktijk en de balans tussen hun leven en het werk anders willen invullen, kunnen beroep doen op de individuele coaching voor ondernemers van Liantis. Deze professionele loopbaancoaching biedt het VAS aan voor de leden. Meer informatie vindt u hier.

9. Voordeel bij aankoop AED-toestel
Via Defibrion kunnen onze leden een draagbaar AED-toestel, HeartSine AED, aankopen aan aankoopprijs.
De AED’s van HeartSine bieden een compact design en zijn erg gemakkelijk in gebruik. Deze AED’s hebben een IP-waarde van 56 en zijn daarmee bruikbaar in alle weersomstandigheden. De batterij en elektroden zitten samen in het unieke PadPak-systeem. Deze PadPak heeft een verwachte levensduur van 4 jaar.
Meer informatie vindt u op defibrion.be/bvas.

Laat ook uw stem horen en schrijf u nu online in !

 

Onze partners:

 

 
 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht

Lid worden

Hier vindt u alles wat uw lidmaatschap bij het Vlaams Artsensyndicaat inhoudt.

Ontdek hier uw lidmaatschap.

Lees ook