Startende artsen

Categorie: 
Startende artsen

Als beginnende arts helpen we je graag vooruit. Daarom vind je hier de nodige tips om de start van jouw carrière en jouw praktijk te vergemakkelijken. 

Het Vlaams Artsensyndicaat zet zich samen met haar leden dagelijks in om de belangen van de artsen te verdedigen. Accurate informatie en een snelle kwalitatieve dienstverlening op maat is dan ook een absolute must.

Ook toekomstige artsen hebben hier recht op. Het VAS, als grootste representatieve artsenorganisatie, neemt hierin het voortouw door jonge artsen adequaat te informeren tijdens de jaarlijkse Startersdag voor Artsen. Maar wij doen nog meer. Veel meer. Het VAS helpt jonge collega's actief bij de start van hun carrière en biedt ondersteuning op alle momenten van hun loopbaan.

Bij het VAS kan je terecht voor actuele syndicale standpunten en initiatieven, begeleiding van Impulseo-aanvragen, de opstart van je zelfstandige beroepsactiviteit, fiscaal en juridisch advies, hoe werken in associatie en hoe je optimaal verzekeren.

Kortom, het VAS is hét aanspreekpunt voor alle jonge starters. Twijfel niet om lid te worden aan het lage tarief voor starters en hiermee te profiteren van een kwaliteitsvolle en unieke dienstverlening die alleen het VAS je kan bieden.

We wensen je een vlotte start van een succesvolle carrière!

 
Meer weten over

Arts in opleiding - Aangifte personenbelasting?

Artsen in opleiding hebben een loontrekkend statuut. Tijdens de opleiding ontvangen aso's en haio's voor hun geleverde prestaties een loonfiche 281.10 die in de aangifte personenbelasting moet worden aangegeven. Hoe vul je je aangifte in? Welke kosten zijn aftrekbaar?

meer info

VAS-Startersdag voor artsen

Jaarlijks organiseert het VAS meerdere Startersdagen voor artsen om jonge collega's wegwijs te maken in de verschillende domeinen (sociaal statuut, fiscaliteit, ...). 

meer info