EasytoCare: korting voor VAS-leden

Geniet bij Easytocare tot en met woensdag 31 januari 2024 van een interessante staffelkorting* gedurende 2 jaar!

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw tarificatie en administratie? Het team van Easytocare staat voor u klaar.
Met meer dan 30 jaar ervaring in tarificatie en derdebetalersregeling voor zorgverleners, zorgen zij voor de verwerking van uw prestaties. Easytocare staat garant voor een professionele dienstverlening en advies op maat van uw praktijk. Zij vormen de brug tussen u en de mutualiteiten, garanderen een stipte maandelijkse uitbetaling en dankzij de makkelijk bereikbare klantendienst kan u rekenen op persoonlijke ondersteuning bij vragen of problemen. Easytocare zorgt er voor dat alles vlekkeloos verloopt en neemt u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u meer tijd overhoudt voor uw patiënten.

Wist u trouwens dat u eenvoudig elektronisch kunt tariferen met het programma easyTar?
Dankzij deze intuïtieve en gebruiksvriendelijke software verloopt uw tarificatie sneller én correcter. Aangezien
elektronische facturatie verplicht is vanaf 1 september 2025, is dit het uitgelezen moment om in te stappen. Een Easytocare-medewerker geeft u hierover graag meer uitleg aan de hand van een demo.

Bovendien kan u tot en met woensdag 31 januari 2024 met vermelding van de code “VAS_2024” bij Easytocare intekenen voor een interessante staffelkorting* gedurende 2 jaar. Hierbij wordt uw korting bepaald door het tarificatiebedrag dat u indient. Hoe hoger dit bedrag, hoe meer korting u ontvangt. Zo start u aan het standaardtarief van 2,63%, op een eerste omzetschijf, en daalt uw tarief naar 2,57%, 2,50% of zelfs 2,44% afhankelijk van het bedrag van de prestaties die u via Easytocare verwerkt.

 

Komt u hier graag meer over te weten, wenst u een demo van easyTar of wilt u klant worden bij Easytocare?

Bel dan voor 31 januari 2024 naar 011 28 78 03 of mail naar info@easytocare.be
​met vermelding van de code “VAS_2024”.

 

*: Deze staffelkorting is enkel beschikbaar voor nieuwe klanten die zich aansluiten bij Easytocare.