• Ons aanbod voor artsen in opleiding

  Heb je de Startersgids voor artsen in opleiding 2022 nog niet besteld? Vraag dan hier jouw GRATIS exemplaar aan.

  Om kennis te maken met het Vlaams Artsensyndicaat bieden we jou graag ons Startersaanbod.
  Voor € 30 (i.p.v. € 50) word je lid van ons syndicaat tot eind 2023.
  Dan ondervind je zelf wat wij voor jou kunnen betekenen.
  Geïnteresseerd? Klik hier voor ons Startersaanbod.
   

BVAS dankt Jo De Cock en feliciteert zijn opvolger

25.06.2021

Bij zijn afscheid als administrateur-generaal van het RIZIV wenst BVAS Jo De Cock te bedanken voor zijn jarenlange inzet en de diplomatie en overtuigingskracht waarmee hij het overleg in de ziekteverzekering aanstuurde. BVAS feliciteert zijn opvolger, Benoît Collin, en wenst hem veel succes.

Tijdens de afscheidsviering op het RIZIV werd de administrateur-generaal geroemd voor zijn expertise en loyauteit en voor zijn kwaliteiten als bemiddelaar die van het hem het prototype van de ‘civil servant’ maken.

BVAS sluit zich daarbij aan. We waarderen Jo De Cock als diplomaat met een fenomenale kennis die steeds het overzicht behield, gepolitiseerde situaties kon depolitiseren en onderhandelingen op een constructieve manier tot een goed einde kon brengen, met steeds het algemeen belang voor ogen. De Cock was een meester in het ontwarren van onontwarbare knopen. BVAS dankt hem voor de jarenlange goede samenwerking die geleid heeft tot tal van akkoorden met de ziekenfondsen.

BVAS feliciteert ook zijn opvolger Benoît Collin die vanaf 1 juli het roer overneemt. De nieuwe administrateur-generaal heeft veel ervaring in de ziekenhuiswereld en was vijftien jaar lang de adjunct van Jo De Cock. We wensen Benoît Collin veel succes!

Dr. Philippe Devos
Voorzitter BVAS
 

 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht