• Ons aanbod voor artsen in opleiding

  Heb je de Startersgids voor artsen in opleiding 2022 nog niet besteld? Vraag dan hier jouw GRATIS exemplaar aan.

  Om kennis te maken met het Vlaams Artsensyndicaat bieden we jou graag ons Startersaanbod.
  Voor € 30 (i.p.v. € 50) word je lid van ons syndicaat tot eind 2023.
  Dan ondervind je zelf wat wij voor jou kunnen betekenen.
  Geïnteresseerd? Klik hier voor ons Startersaanbod.
   

BVAS heeft de grootste influencers op Twitter

23.12.2021
Twitter

Dr. Stijn Geysenbergh is de top influencer van 2021!

HealthBuzz* vertelt ons jaarlijks wie in de medische sector de meest invloedrijke mensen op twitter zijn. BVAS scoorde de voorbije jaren al hoog in de top 100 maar dit jaar komt de nummer 1 ook uit onze rangen: dr. Stijn Geysenbergh is de top influencer van 2021. En we hebben nog tal van andere hoogvliegers.

Vorig jaar eindigde hij op de vierde plaats in de top 100 van influencers op Twitter, maar dit jaar laat Stijn Geysenbergh, huisarts en overtuigd lid van BVAS, grote namen als Marc Van Ranst, Pedro Facon en Wouter Beke achter zich. Met Luc De Clercq op de 6e plaats kan BVAS nog uitpakken met een tweede influencer in de top 10. Wat een weelde!

Eerste Franstalige BVAS-er op de ranking is psychiater Caroline Depuydt, rijzende ster in onze Brusselse afdeling en sinds kort vaste gast in het RTBF-programma Vivacité. Dr. Depuydt eindigt op de 24e plaats en dat is uitstekend want ze moet maar één Franstalige twitteraar laten voorgaan, niemand minder dan Emmanuel André.

En er zijn nog meer BVAS-ers die zich tot de beste influencers mogen rekenen. Op plaats 12 treffen we Michel De Munck alias ‘theharleydoc’ aan. Gilbert Bejjani, secretaris-generaal en voorzitter van de Brusselse afdeling, legt beslag op de 38e plaats. Iets verderop vinden we Tom Bovyn (59), Frederik Kao (72) en David Simon terug (81). Jacques de Toeuf (94) sluit het rijtje top influencers af.

Kijken we naar de Top 100 van de organisaties, dan doen ook onze accounts @bvastweets en @absymtweets het uitmuntend. Onze Nederlandstalige twitteraccount eindigt 9e, onze Franstalige account staat op plaats 31. En ook @VASvzw (48e) haalt de Top 50.

Proficiat aan al onze influencers. Keep up the good work!

 


*: Healthbuzz.be volgt de interacties van meer dan 3.000 Belgische zorgprofessionals op Twitter en publiceert jaarlijks de influencers top 100.
 
 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht