BVAS lanceert nieuwe website

22.02.2023

De nieuwe ‘state-of-the-art’ website van BVAS gaat vandaag online, en dat is geen toeval. De moderne look-and-feel en de overzichtelijke indeling in rubrieken maken van onze nieuwe webstek een uitstekend platform om de campagne voor de medische verkiezingen van juni 2023 op gang te trekken.

De campagne op gang trekken, dat doen we vandaag met de presentatie van belangrijke realisaties die zonder BVAS onmogelijk waren en die we dus met een gerust hart op ons conto schrijven. Een beter moment voor de ‘Go Live’ van onze nieuwe website konden we ons moeilijk indenken.

Net als de oude BVAS-website bevat ook onze vernieuwde webstek een schat aan informatie, over alles wat we u als grootste artsensyndicaat aan info en service te bieden heeft. En dat is behoorlijk indrukwekkend.

De menu’s zijn ingedeeld in Actualiteit, Beroepsondersteuning, Financiële topics, Nomenclatuur - met een overzicht van recente nomenclatuurwijzigingen,  en uiteraard ook Verkiezingen ‘23. Mag evenmin ontbreken: een Agenda met een overzicht aan congressen, symposia of andere evenementen die voor u interessant zijn. Een performante zoekmotor maakt onze content nog meer toegankelijk.

Onze nieuwe website is in voortdurende evolutie. We blijven voortwerken om content toe voegen en om nog meer interactieve functionaliteiten uit te bouwen. Lid worden kan nu al via een eenvoudige groene knop. In een volgende fase kunnen leden zich ook inschrijven voor onze vernieuwde newsletter en voorzien we een afgeschermde zone die enkel toegankelijk is voor wie zich lid maakt of dat al is.

Dr. Johan Blanckaert
Voorzitter BVAS

Bezoek onze nieuwe website absym-bvas.be hier.

 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht