Geen woorden maar daden: de 20 belangrijkste realisaties van BVAS op een rij

22.02.2023

Misschien dacht u dat een artsensyndicaat niet nodig is?  En dat het daarom geen zin heeft om een stem uit te brengen bij de artsenverkiezingen in juni? Laten we u overtuigen van het tegendeel. 

De honoraria die u aanrekent, de premies en voordelen waar u recht op heeft komen niet vanzelf tot stand. Er wordt stevig over onderhandeld, door artsen van BVAS die u vertegenwoordigen in tientallen raden, commissies en werkgroepen. Onbezoldigd en ten koste van hun eigen praktijk zetten ze zich in voor alle artsen, en dus ook voor u.

Wist u dat uw positie als arts er anders zou uitzien zonder BVAS? We zijn een sterke artsenvereniging die constructief het overleg aangaat, maar niet aarzelt om krachtig weerwerk te bieden als uw belangen op het spel staan. Gelooft u in het belang van een artsensyndicaat dat niet bij de overheid op schoot zit maar onafhankelijk de artsen verdedigt? Dan doet u er goed aan om in juni een stem op BVAS uit te brengen.

Vandaag presenteren we u 3 realisaties waar we trots op zijn omdat ze zonder BVAS niet mogelijk waren. Het is maar een voorsmaakje.

Vanaf dinsdag, en gespreid over de volgende weken, stellen we er u nog eens 17 voor.

Het zijn stuk voor stuk realisaties die zonder BVAS onmogelijk waren en waar we met een gerust hart onze slogan durven onderzetten: BVAS. Probeer maar eens zonder.

Onze eerste 3 realisaties rond de prestatiegeneeskunde, de medische raad en de btw-vrijstelling kan u hier raadplegen.

 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht