Geïntegreerde praktijkpremie 2019: deadline verlengd dankzij BVAS

05.11.2020

Vraag uw praktijkpremie voor 2019 aan vòòr 31 december 2020.

Via verschillende media hebben we vernomen dat meerdere huisartsen de deadline voor de aanvraag van de geïntegreerde praktijkpremie betreffende het jaar 2019 uit het oog zijn verloren.
 
In de uitzonderlijke gezondheidscrisis waarmee de artsen dit jaar te maken krijgen, is de zorg voor uw patiënten van primordiaal belang. Een administratieve deadline is dan snel vergeten.
 
We hebben dit probleem bij de betrokken RIZIV-medewerkers aangekaart.
In de geest van het koninklijk besluit nr. 20 van 13 mei 2020 “houdende tijdelijke maatregelen in de strijd tegen de COVID-19 pandemie en ter verzekering van de continuïteit van zorg in de verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging” en met veel begrip voor de uitzonderlijke situatie waarin de huisartsen vandaag hun praktijk moeten uitoefenen, zal het RIZIV op onze vraag de module om de praktijkpremie aan te vragen terug openstellen vanaf morgen 6 november 2020.
De module zal opengesteld blijven tot en met 31 december 2020.
 
Indien er nog collegae zijn die de deadline van 31 oktober 2020 hebben gemist dan kunnen we hen bij deze geruststellen. U kan terug via MyRIZIV uw aanvraag indienen. 31 december is wel de uiterste datum van verlenging.

Meer informatie over de geïntegreerde praktijkpremie vindt u hier.

 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht