• Ons aanbod voor artsen in opleiding

  Heb je de Startersgids voor artsen in opleiding 2022 nog niet besteld? Vraag dan hier jouw GRATIS exemplaar aan.

  Om kennis te maken met het Vlaams Artsensyndicaat bieden we jou graag ons Startersaanbod.
  Voor € 30 (i.p.v. € 50) word je lid van ons syndicaat tot eind 2023.
  Dan ondervind je zelf wat wij voor jou kunnen betekenen.
  Geïnteresseerd? Klik hier voor ons Startersaanbod.
   

Gezocht: vrije beroepers die gebruik maken van artificiële intelligentie

07.06.2021

Doe hier uw verhaal.

De FOD Economie is recent een campagne gestart om artificiële intelligentie (AI) bij kmo’s, zelfstandigen en vrije beroepen bekender te maken en het gebruik ervan te promoten. Deze campagne loopt tot november. Er is reeds heel wat informatie beschikbaar en deze zal in de loop van de komende maanden nog verder aangevuld worden.
Meer informatie vindt u op www.artificieleintelligentievoorkmos.be.

In het kader van die campagne is men nog op zoek naar best practices van o.m. vrije beroepers die gebruik maken van AI of op een of andere manier beroep hebben gedaan op deze technologie. Er zijn niet veel vrije beroepers die zelf AI toepassingen voor eigen gebruik ontwikkelen of laten ontwikkelen maar AI is tegenwoordig ook best al in heel wat software en tools aanwezig waar vrije beroepers gebruik van maken, gaande van boekhoudsoftware en vertaaltools tot voorraadbeheersoftware. Ook daarover zoekt men getuigenissen.

Als u uw getuigenis van het gebruik van AI deelt, maakt u kans dat uw verhaal via de campagne van de FOD Economie wordt verspreid en er een professionele video van uw best practice wordt gemaakt, wat dus heel wat publiciteit kan opleveren.
U kan uw getuigenis hier online indienen.

 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht