• Ons aanbod voor artsen in opleiding

  Heb je de Startersgids voor artsen in opleiding 2022 nog niet besteld? Vraag dan hier jouw GRATIS exemplaar aan.

  Om kennis te maken met het Vlaams Artsensyndicaat bieden we jou graag ons Startersaanbod.
  Voor € 30 (i.p.v. € 50) word je lid van ons syndicaat tot eind 2023.
  Dan ondervind je zelf wat wij voor jou kunnen betekenen.
  Geïnteresseerd? Klik hier voor ons Startersaanbod.
   

Neem deel aan onze online betoging #GeenStem

28.12.2021
#GeenStem

Tal van artsen hebben reeds hun selfie en hun protest ingediend.
U toch ook?


1. Schrijf #GeenStem op een mondmasker.

2. Maak een selfie.

3. Doe mee aan onze online protestactie op geenstem.be en noteer ook uw grieven.

4. Heeft u een Twitter-account? Tweet uw selfie met de hashtag #GeenStem.


Als arts heeft u geen inspraak in de aanpak van Covid-19. Er wordt simpelweg niet naar u geluisterd. En terwijl u onder administratie bedolven wordt, mogen de apothekers gaan vaccineren. Voor BVAS is het genoeg geweest! Schrijf #GeenStem op een mondmasker, maak een selfie en doe mee aan onze online protestactie op http://geenstem.be.

Huisartsen hebben geen stem in de aanpak van Covid-19. Van testbeleid over contacttracing tot de hele organisatie van de vaccinatiecampagne: dat alles werd over uw hoofd beslist. Het enorme potentieel van (huis)artsen werd niet ingezet.

Waar het beleid faalde, waren het artsen als u die de brokken moesten ruimen. De telefoon stond roodgloeiend van de talloze vragen van patiënten die de tegenstrijdige informatie niet begrepen. Aan uw eigenlijke werk kwam u niet meer toe. Als klap op de vuurpijl besloot minister Frank Vandenbroucke om apothekers in te schakelen voor de vaccinatie tegen Covid.

Voor BVAS is het genoeg geweest! We zijn gestart met een online actie om de woede onder de artsen te kanaliseren. Deelnemen vergt maar een kleine moeite. Het volstaat om #GeenStem op een mondmasker te schrijven, een selfie te nemen en deze foto te uploaden op de speciaal voor de actie ontworpen website http://geenstem.be.

Op deze website leggen we in enkele eenvoudige stappen uit hoe dat precies in zijn werk gaat. Deelnemen kost maar enkele minuten. Met de selfie kan u vervolgens uw profielfoto op facebook of twitter wijzigen. Naast de selfie voorzien we een formulier waar u uw persoonlijke grieven aan het adres van Frank Vandenbroucke kan neerschrijven.

De actie richt zich niet alleen tot huisartsen, we roepen ook alle artsen-specialisten op om deel te nemen. Ook ziekenhuisartsen staan in de frontlinie en worden niet gehoord wanneer de overheid beslist dat ze hun activiteiten moeten stopzetten.

Neem vandaag nog deel aan deze originele actie!

En overtuig uw collega's om uw voorbeeld te volgen!

 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht