New Deal: inschrijvingen vanaf vandaag (27.10.2023) geopend

27.10.2023

Vanaf vandaag kunnen huisartsenpraktijken zich tot en met 7 januari 2024 kandidaat stellen om in te stappen in de New Deal. Dit nieuwe model zal bestaan naast de huidige bestaande systemen en gaat effectief van start 1 april 2024.

Om een vernieuwd en duurzaam organisatie- en financieringsmodel voor de hedendaagse huisartsenpraktijk gaat vanaf april 2024 het project New Deal van start. Dit model moet toelaten dat huisartsen zich kunnen toeleggen op taken waarvoor ze écht zijn opgeleid en alle patiënten verzekerd worden van een kwalitatieve en toegankelijke eerstelijnszorg.

Vanaf vandaag (27.10.2023) kunnen huisartsen of huisartsenpraktijken in ProGezondheid een formulier vinden om hun kandidatuur in te dienen. Ga naar mijn documenten, klik op "alles zien" en dan op "Self-Service documenten". Dit formulier moet u dan digitaal met uw eID ondertekenen.

Wenst u zich als groepsprakijk, medisch huis of netwerkpraktijk kandidaat te stellen, dan moet elk geregistreerd lid het formulier digitaal ondertekenen.

Kandidaturen moeten ten laatste 7 januari 2024 zijn ingediend.

Klik hier voor meer informatie over de aanmeldprocedure voor de New Deal.

 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht