VAS-Startersdag voor Artsen 2023

16.05.2023

Ben je assistent in opleiding of pas erkend arts? Mis de Startersdag van het Vlaams Artsensyndicaat niet!

Als beginnend arts heb je ongetwijfeld heel wat vragen. Op woensdagavond 21 juni helpt het Vlaams Artsensyndicaat jou alvast op weg met de Startersdag in Antwerpen. De aanwezige experten maken jou op een handige manier wegwijs in je rechten en plichten, de juridische en boekhoudkundige organisatie van je praktijk en geven je een duidelijke inkijk in je sociaal statuut.

Na de succesvolle infosessies voor de laatstejaarsstudenten geneeskunde van de KUL, de UA en de VUB, die met een solidariteitsactie een echte wervingsgolf van jonge artsen tot gevolg had, richt het Vlaams Artsensyndicaat zich in juni tot de artsen die hun opleiding afronden of recent afgerond hebben. Reeds jaren organiseert het VAS een Startersdag voor artsen, die zich door de zeer praktische presentaties onderscheidt van andere initiatieven. De jonge collegae keren dan ook zeker en vast huiswaarts met zeer concrete weetjes en to do's.

Alle vragen waarmee startende artsen het VAS de afgelopen jaren confronteerden, werden immers gebundeld en zullen deskundig toegelicht worden op de Startersdag. Samen met haar partners biedt het VAS deze unieke avond gratis aan aan alle laatstejaars haio’s en aso’s en artsen die recent hun carrière als erkend arts zijn gestart.

Noteer alvast 21 juni 2023 in je agenda: Blue Point in Antwerpen is dan the place to be voor alle beginnende artsen (laatstejaars haio’s/aso’s en startende erkende artsen).

Je keert overigens niet enkel goed geïnformeerd terug naar huis, je krijgt bovendien:

  • de Startersbox, boordevol gadgets en handige informatie;
  • een rechtstreeks aanspreekpunt voor je vragen bij de beursstanden.

 

Deelname aan de Startersdag is GRATIS.
Voorafgaandelijk moet je je enkel online inschrijven via onderstaande link.

Schrijf je dus vandaag nog hier in!

 

Deze Startersdag is een must voor elke startende arts.
Mis deze kans niet om je carrière meteen op de juiste weg te zetten.

 

 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht