Onze partners

Om u beter van dienst te zijn, werken we samen met volgende partners.

Dankzij deze samenwerkingen kan het Vlaams Artsensyndicaat zijn leden op verschillende vlakken beter ondersteunen, zodat we als één aanspreekpunt voor artsen kunnen fungeren. Bovendien werken we met onze partners vaak samen rond bepaalde thema’s, onderwerpen, opleidingen en evenementen.

 

  Advocatenkantoor Arcas Law
  www.arcaslaw.be - info@arcaslaw.be

Arcas Law is een niche-advocatenkantoor dat zich uitsluitend toelegt op risicomanagement en procesvoering (“dispute resolution”). Arcas Law heeft vestigingen in Antwerpen en Brussel en beschikt met 21 specialisten over één van de grootste procedureteams in België.

 

  Sociaal Verzekeringsfonds Liantis
  www.liantis.be - info@liantis.be

 

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij Liantis vindt u een vertrouwde compagnon de route die u vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van uw ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico's tot aan de pensionering.

 

 

  Tariferingsdienst LTD3
  
www.ltd3.be - info@ltd3.be

 

 

 

LTD3 is de nationale tariferingsdienst van de medische sector, gespecialiseerd in de facturatie van honoraria van zorgverstrekkers. Sinds haar ontstaan in de vroege jaren '80 factureert LTD3 intussen voor ongeveer 3.000 zorgverstrekkers in heel België. De kantoren zijn gelegen in Hasselt, maar dankzij natinoaal gestructureerde netwerken komt LTD3 maandelijks in de buurt van alle klanten.

 

Accountancykantoor Vandelanotte
www.vandelanotte.be - medici@vdl.be of contact@vdl.be

Bij Vandelanotte zijn we meer dan ooit "More than Accountants". Door de geïntegreerde samenwerking van onze gespecialiseerde diensten kunnen wij u steeds het juiste antwoord geven op al uw boekhoudkundige, juridische, sociale of fiscale vragen, op elk moment in het leven van uw onderneming.

 

  Verzekeringsmakelaar Vanheule & Co
  www.vanheule.be - info@vanheule.be

Doorheen de jaren hebben wij bij VANHEULE & CO onze eigen, persoonlijke manier van werken bepaald en aangescherpt. Het vinden van een aanpak die juist aanvoelt, zowel voor ons als voor u, is een rijpingsproces dat tijd vergt. Net zoals de verzekeringsmarkt blijft onze aanpak evolueren. Het laat ons toe in te spelen op de noden en verwachtingen van het moment. Eén aspect is hetzelfde gebleven: uw verhaal staat bij ons altijd centraal.

 

Heeft u interesse in een samenwerking met het Vlaams Artsensyndicaat?

Contacteer ons gerust op info@vlaamsartsensyndicaat.be of 03 238 98 60.