Eindeloopbaan: denk vroeger aan later!

Datum: 
21.03.2019 20:00
Locatie: 
16 verschillende locaties in Vlaanderen

3 infosessies voor vooruitziende artsen

De infosessies te Grobbendonk en te Drongen zijn vervangen door de gelijknamige driedelige informatiereeks ‘Denk vroeger aan later’. Deze informatiereeks vindt plaats op 16 verschillende locaties in Vlaanderen. Alle informatie alsook de link om u in te schrijven vindt u op de website www.denkvroegeraanlater.com terug.

 

Op tijd nadenken over later is - zeker voor zelfstandige ondernemers - geen zorg voor later! Er valt immers heel wat ruim op voorhand te regelen en dit op fiscaal, juridisch, economisch, sociaal en financieel vlak. Zowel zakelijk als privé. Daarom organiseren wij in uw buurt de informatiereeks “Denk vroeger aan later!”, een driedelige informatiereeks op maat van vooruitziende zelfstandige ondernemers.

Tijdens 3 avondsessies geven specialisten u tal van bruikbare tips en een praktische toelichting over verschillende actuele sleutelthema’s van uw eindeloopbaanproblematiek zoals de pensioenregeling voor zelfstandigen, mogelijkheden om verder te werken en pensioen te genieten, het overlaten, verkopen of stopzetten van de zaak, vermogensplanning, successieplanning, de latere sociale bescherming, ziekte-verzekering, mogelijke subsidies, uitkeringen en voordelen, belastingen, enz.  

Met deze reeks komt u alles te wetenover wat belangrijk is voor uw toekomst.

Mis deze kans niet en neem deel aan één van de 16 regionale informatiereeksen “Denk vroeger aan later!”

Alle informatie vindt u terug op www.denkvroegeraanlater.com.

 


i.s.m.

          

 
 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht