StartPLUS zomersessie

Datum: 
17.08.2021 19:00 - 20:00
Locatie: 
online

AMMA Verzekeringen, gespecialiseerd verzekeraar exclusief voor het (para)medisch korps en partner van BVAS is een niet-commerciële organisatie, opgericht door en voor zorgverleners. AMMA geniet het jarenlange vertrouwen van meer dan 56.000 verzekerden in België, en geeft mee vorm aan een wereldwijd netwerk van meer dan 1 miljoen zorgverleners!

AMMA Verzekeringen is dus je partner bij uitstek voor je volgende stap: een volledig verzekeringsdossier zowel professioneel als privé samenstellen.

Wens je te weten:

  • welke verzekeringen onontbeerlijk zijn voor je medische beroep of je nu zelfstandige bent of in loondienst werkt?
  • waarom het STARTPLUS-pakket een adequate, volledige en unieke dekking in België biedt?
  • hoe jezelf en je erfgenamen het beste te verzekeren tegen het risico van medische fouten en dit gedurende de wettelijke aansprakelijkheidsperiode, zonder bijpremie?

Door de gratis infosessie bij te wonen krijg je een antwoord op al deze vragen en krijg je ook een breed overzicht van de kortingen waarvan je als starter kan profiteren! Tijdens het eerste verzekeringsjaar worden je immers kortingen van 10 tot 50% aangeboden en als je de beroepsaansprakelijkheidsverzekering onderschrijft, is de dekking "Agressie en andere beroepsrisico's" (Formule 1) volledig gratis als startende zorgverlener!

En dat is nog niet alles! Door deel te nemen aan deze infosessie maak je ook kans op een prachtig cadeau om te delen met je dierbaren!

Inschrijven
Praktische informatie

Inschrijven

Deelname is gratismits voorafgaande inschrijving.

Schrijf je hier online in.

Na de inschrijving ontvang je de dag voor de presentatie een e-mail met link. Bij last minute inschrijvingen ontvang je de dag van de presentatie zelf nog de link.

Praktische informatie

Dinsdag 3 en 17 augustus vanaf 19u via MS Teams

Klik hier voor meer informatie.

 

 
 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht