BVAS wenst voorzitter Philippe Devos een spoedig herstel

23.03.2020
Dr. Philippe Devos

Dr. Philippe Devos, voorzitter van BVAS, testte positief op COVID-19 en bevindt zich thuis in quarantaine. 

Ook zijn familieleden zijn ziek. Alle collega’s artsen en medewerkers van BVAS wensen hem en zijn gezin veel beterschap en een spoedig en volledig herstel.

Het is ironisch dat uitgerekend Dr. Philippe Devos nu ook besmet is met het coronavirus. Als eerste waarschuwde hij weken geleden al voor de mogelijk catastrofale gevolgen van het virus. Onvermoeibaar bleef hij de overheid op haar verantwoordelijkheid wijzen om de artsen en andere zorgverstrekkers van voldoende beschermingsmateriaal te voorzien.

Vorige week nog schreef hij een brief om alle artsen en zorgverleners moed in te spreken voor hun gevecht tegen de corona-plaag. “Ondanks het gevaar en de fysieke en morele uitputting die ons te wachten staan, zijn de artsen vastberaden om trouw te blijven aan hun roeping”, schreef hij. “Namens de BVAS wil ik u bedanken voor uw moed en zelfopoffering. Laten we samen vechten!”

Nu is het aan de BVAS om haar voorzitter veel moed en sterkte toe te wensen in deze moeilijke tijden. Alle collega’s en medewerkers van BVAS wensen u een spoedig herstel, Philippe. Laten we samen vechten!

 

Dr. Bart Dehaes,
Dr. Pierre Duprez,
Dr. Luc Herry,
Dr. Dirk Scheveneels,
Ondervoorzitters BVAS

 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht