• Ons aanbod voor artsen in opleiding

  Heb je de Startersgids voor artsen in opleiding 2022 nog niet besteld? Vraag dan hier jouw GRATIS exemplaar aan.

  Om kennis te maken met het Vlaams Artsensyndicaat bieden we jou graag ons Startersaanbod.
  Voor € 30 (i.p.v. € 50) word je lid van ons syndicaat tot eind 2023.
  Dan ondervind je zelf wat wij voor jou kunnen betekenen.
  Geïnteresseerd? Klik hier voor ons Startersaanbod.
   

Laatste kans om deel te nemen aan onze online actie #GeenStem

03.01.2022
#GeenStem

Deelnemen aan #GeenStem kan nog tot morgenmiddag!

Vlak voor Kerstmis startte BVAS de online betoging #GeenStem, bedoeld om de onvrede over het Covid-beleid te kanaliseren. Duizenden artsen vonden intussen al hun weg naar http://geenstem.be. Deelnemen kan nog tot morgenmiddag. De selfie met mondmasker is geen verplichte stap meer. Het orgelpunt van de actie volgt morgen.

Als arts heeft u geen inspraak in de aanpak van Covid-19. Er wordt simpelweg niet naar u geluisterd. En terwijl u onder administratie bedolven wordt, mogen de apothekers gaan vaccineren. Voor BVAS is het genoeg geweest! Schrijf #GeenStem op een mondmasker, maak een selfie en doe mee aan onze online protestactie op http://geenstem.be.

Intussen is de selfie geen verplichte stap meer, u kunt de selfie dus overslaan en op een daarvoor bestemd formulier op de website een persoonlijke boodschap aan Frank Vandenbroucke intikken.

BVAS zou BVAS niet zijn als we de artsen zonder stem geen stem zouden geven. Dat doen we namelijk morgen op 4 januari. We sturen een bestelwagen met groot led-scherm en grote luidsprekers naar de Wetstraat. De selfies en persoonlijke boodschappen vertonen we op het grote scherm. De persoonlijke grieven worden op heel luide toon gedeclameerd.

Neem vandaag nog deel aan deze originele actie!

Dr. Luc Herry
Voorzitter BVAS
 

 
Deel dit bericht: 
Deel dit bericht